top of page
17975521_edited.jpg
Sandy Beach

'GRATIS Kunst og Meditasjon'
 

Håndtere angst og stress, koble til vår sanne jeg, og øke vår tilstedeværelse bevissthet

Annen hver fredag fra 30.sep.2022 i Holmen Senter, Holmen, Asker

Du er en Varrak Rose, en rose som vokser i ørkenen,
Du kan også hele tiden vokse og gi vakre blomster med karakter, uansett hvor vanskelig situasjonen din er for øyeblikket
white flower (1)_edited_edited.png

Du er IKKE dine tanker og følelser, og du trenger IKKE å bli offer for de negative hendelsene som har skjedd med deg, du kan helbrede, vokse og blomstre

Mitt navn er Parisa, en coach/rådgiver for mental helse og velvære.
 

Jeg er her for å hjelpe deg med å håndtere dine mentale og følelsesmessige utfordringer og også finne og pleie dine medfødte karakterstyrker for å vokse, finne mening i livet og oppnå indre fred.

Tilnærmingen til helbredelse, velvære og lykke er en helhetlig tilnærming: vi må takle våre mentale utfordringer og samtidig øke det positive i livene våre ved å dyrke våre indre eksisterende kapasiteter og styrker.

Å finne og pleie karakterstyrkene våre betyr å leve i samsvar med vårt sanne jeg. Vårt "sanne jeg" er transcendent og er som en gruve fylt med perler av uvurderlige verdier som kjærlighet, empati, ro, visdom, tillit, forståelse, glede, etc.

Når vi øker karakterstyrkene våre, må vi også behandle ubearbeidede opplevelser, følelser og følelser. Å jobbe med vårt autonome nervesystem og forbedre vår vagale toneindeks er også viktig. Vi må også fjerne stresset som sitter på kroppen vår og skape nye mønstre i vårt "sinn, kropp og sjel".

Jeg er her som din ekspert veileder for å hjelpe deg med denne todelte prosessen.

Jeg tilpasser det for hver person slik at det vil være en unik reise for hver enkelt.

Områder jeg kan hjelpe deg med:

 • Selvledelse; bevisst selvledelse er nøkkelen til å helbrede mange atferdsmessige og emosjonelle utfordringer

 • Angst (f.eks. sosial angst) og kronisk stress (særlig når det gjelder å leve et travelt liv og sikte på å balansere mellom mange roller og oppgaver)

 • Depresjon

 • Spisevansker

 • Emosjonell utfordring i innvandring

 • Selvtillit

 • Arbeidsutbrenthet

 • Nye foreldres utfordringer

 • Mangel på oppmerksomhet-fleksibilitet og nåtid-bevissthet 

Parisa Afshin.PNG

For å bestille et privat rådgiving/coaching møte eller lese mer om min tilnærming, vennligst klikk her.

Hva VARRAK Tilbyr

Holistisk mental helsetilnærming

Mental helse handler ikke bare om helsen til sinnet ditt.

Jeg fokuserer på å bringe balanse til dine følelser og sinn ved å se på hvordan din mentale tilstand, atferd og livsstil har påvirket din kropp, sinn og sjel og prøver å bringe dem i balanse for å oppnå mental helse og avdekke dine indre kapasiteter

 

Ekspert Kunnskap

 

Jeg har mange års erfaring, forskning og studier innen ulike tilnærminger til velvære og psykosomatisk helbredelse. I tillegg er jeg veldig avhengig av å integrere den østlige filosofien om mental helse og velvære i mitt rådgivningsarbeid. I dag har vestlig psykologivitenskap begynt å innse viktigheten av spiritualitet og østlig filosofi som et flott og nødvendig verktøy for å oppnå balanse og helbredelse angående mentale utfordringer.

Tilpasser Programmer

 

Ingen to personer i denne verden opplever og reagerer på en hendelse i livet på samme måte, selv med samme bakgrunn og samme oppvekst. Vi forstår alle ting som skjer med oss forskjellig. Når jeg hjelper mine klienter i deres henvendelser, respekterer og tar jeg strengt hensyn til slike individers forskjeller. Jeg tror ikke at den samme metoden kan brukes for alle selv for samme utfordring. Snarere prøver jeg entusiastisk, ikke-dømmende å forstå verden fra deres synspunkt, før jeg jobber med utfordringene deres.

 

Holde kontank

Takk for din registering!
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
bottom of page