top of page
AEnB2Uop6TPHiP5ekBrVfQm0rTzI0rBHRkhLw4adaUOBGv-zIdZLKXpc_-FIy0sx4iVbYQ2euBlqx1m1VhcYqeBSj6

Konsultasjon og behandling

Jeg er her for å høre deg uten avbrudd, uten fordømmelse og med medfølelse.
Ved å bruke min ekspertise vil jeg hjelpe deg med å håndtere fortida sårene og å finne dine indre karakterstyrker, slik at du kan navigere rundt de tunge byrdene av tidligere og nåværende utfordringer, finne indre ro og være i harmoni med livet igjen.

 

Hva jeg kan hjelpe deg med:

 • Personlig utvikling:

 1. Forbedring av følelsesmessig og atferdsmessig velvære: Forbedring av symptomene på PTSD, angst, kronisk stress, ekstrem ensomhet, overtenking, sinne, konstante frustrasjoner, søvnproblemer, negativt selvbilde og mangel på bevissthet om nåtid.

 2. Å finne en sterk følelse av mening med livet.
   

 • Takle foreldreutfordringer: Feilkommunikasjon, mangel på sunn tilknytning, sette grenser, stressende foreldreskap, veilede barn til å finne ut deres evner uten å være perfeksjonister, overdrive eller overbeskytte.

​Pris for hver møte via Zoom eller på kontoret på Blommenholm, Sandvika (Sjøholmen):

 • GRATIS førstegang konsultasjon: 30min

 • Individualsamtaler: kr. 900,- pr. time 

 • Dobbelttime (90 min.): kr. 1500,- 

 • Pakketilbud: kr 3600,- for 5 økter 
   

Min tilnærming innen velvære og mental helse:

Kjernen med min rådgivningen og counselling tilnærming er å harmoniserer din indre verden for å håndterer dagens utfordringer mot mental helse og velvære. Dette innebærer to hoved prosesser:

1. Første er å hjelpe til å bearbeide negative og tunge minner og opplevelser. Da noe traumatisk skje uten å bearbeide det, sitter vi fast i fortiden og hjerne er alltid i beredskap. Så da skjer noe som trigger hjernen, reagerer du igjen uten kontroll. Den trigger kan være lukt, smak, lyd, noe visuelt, ord, tonefall, andres ord og atferd, osv. For å hjelpe å harmonisere din indre verden, stimulerers hjernen slik at bearbeide vonde minner. Også vi trenger å lære at vi er ikke våre tanker og følelser og å observere hva som foregår i tankene dømmefrie og uten å identifiserer oss med disse tanker. Da vi lærer er tanker og ting som skjedde til oss er bare en liten aspekt av "Selvet". Jeg bruker metoder fra kognitiv atferdsterapi, EMDR, IndreRo behandling utviklet av Keyhan Ighanian og coaching metoder for å hjelpe deg med denne prosessen. 

 

2. Andre prosessen er å hjelpe deg til å utnytte dine indre karakterstyrker. Da vi balanserer hjernen, lærer vi er mer en bare tanker og følelser og problemer. Vår sanne jeg er en kilde til skjønnhet, kjærlighet, visdom, empati, vennskap, osv. Som Martin Seligman, en av hovedgrunnleggerne av positiv psykologi, mener disse behandlinger "handler ikke bare om å fikse det som er ødelagt, men også om å pleie det beste i oss". 

Så, jeg vil utforske hva som tømmer deg følelsesmessig og fysisk, samtidig som jeg er spesielt oppmerksom på hva som er riktig med deg. Jeg vil hjelpe deg med å identifisere og bygge videre på dine unike, medfødte karakterstyrker og evner og bruke dem til å forbedre din mentale tilstand og velvære. Øktene handler ikke om enveiskommunikasjon; de samarbeider og krever arbeid fra oss begge, og du og jeg finner de beste løsningene på dine utfordringer sammen basert på dine styrker og dine livsrealiteter.

Etter å ha tatt tak i de emosjonelle og atferdsmessige utfordringene, hjelper jeg deg gradvis å skape vaner som lar deg opprettholde og gi næring til ditt velvære og bli uavhengig av akkompagnementet mitt. Dette er et viktig skritt fordi jeg vil at mine klienter skal lykkes med å fortsette sitt forbedrede liv på egen hånd.

 

Enten du utfordrer på grunn av barndomstraumer eller tidligere hendelser, eller noen aktuelle hendelser, kan du helbrede, vokse og blomstre. Du kan finne indre ro og å være med mer harmoni med andre og å optimalisere ytelsen.

Jeg er her for å hjelpe deg å oppnå dette.

 

"On the path of managing your emotional and behavioural challenges and cultivating your strengths and innate capacities, you learn more and more about who your true selves is. The 'true self' that is beyond material things like your body, education, possession, etc. It is transcendent and is like a mine filled with gems of inestimable values such as love, empathy, calm, wisdom, confidence, understanding, joy, etc.

The true self that is authentic and yet unified and is ever evolving."

- Parisa Afshin

Avbestilling/uteblivelse:
48 timers avbestillingsfrist med å sende e-post. Timer som ikke avbestilles senest 48 timer før, belastes i sin helhet (det er unntak for uforutsett nødsituasjoner). 

 

Ansvarsfraskrivelse: Vennligst merk at jeg er IKKE en klinisk psykolog. Hvis du opplever alvorlig mental helse symptomer, alvorlig depresjon, har tanker om selvmord eller tanker om å skade deg selv eller andre på en eller annen måte, ber jeg deg om å søke hjelp så snart som mulig fra din nærmeste psykiske helsestøtte eller din allmennlege. 

bottom of page