top of page
AEnB2Uop6TPHiP5ekBrVfQm0rTzI0rBHRkhLw4adaUOBGv-zIdZLKXpc_-FIy0sx4iVbYQ2euBlqx1m1VhcYqeBSj6

Referanser

Referanser

"Før var jeg bekymret for mange ting! Hodet mitt var fult av (som Parisa kaller) vanskelige tanker. Nå skjønner jeg meg selv bedre, føler meg roligere og føler meg mer i kontroll av tankene. Jeg anbefaler henne på det sterkeste hvis du er full av negative tanker og stress som jeg pleide å være."

- Lise

"Jeg har alltid vært ekstremt imponert over Parisas solfylte lyse personlighet og menneskelige ferdigheter. Hun har denne unike evnen til å forstå utfordringene og mulighetene for å søke oppfyllelse og lykke i samsvar med verdiene hennes, selv når mange ville gi opp å være bare fornøyd. Hun imponerte absolutt LIS WOMAN-damene!"

- Laura Lozzo (GROOA AS)

"For meg er Parisa en utmerket rådgiver, ikke bare på grunn av hennes kunnskap på feltet og hennes engasjement, men for hennes virkelige sympati og empati overfor mennesker."

- P. S. A.  

"Parisas Mindfulness Art  møter på Holmen Innbyggertorget var profesjonelle og inkluderende. Jg likte godt hennes rolige måte å lede meditasjoner på og at alle gruppdeltakere ble ivaretatt. Det ble ikke stilt krav om å kunne utrykke seg og dele opplevelser og tanken med gruppen. Hennes gruppe var et trygg sted å være. Jeg gledet meg til hver møte." 
- Joanna Szybiak

"Elsket det kurset som ga meg mye inspirasjon. Det gav meg også holdning til det å alltid måtte prestere. Deilig å bare følge følelsene og å komme litt mer i kontakt med mitt indre jeg."

-Sisel  

"Jeg deltok på Parisas kunst terapi kurs. Jeg er veldig glad at jeg fikk å være på dette kurset. Etter kurset gikk jeg hjem med mye positive energi og positive følelser .  Men hva jeg elsket mest var at fant jeg ut i meg selv mye følelser og  dype  trosoppfatninger, som var  jeg ikke helt bevisst på.  Det var av og til tung. Men etter hvert fant jeg at å komme i kontakt med disse tunge følelser gjør påvirkningen dems på meg mindre. Jeg anbefaler hennes kurs på det sterkeste."

_ Kurs deltager

bottom of page